Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HomeDetoxin toiminnan lääketieteellisistä linjoista vastaa johtava lääkäri. Yksilölliset hoitopäätökset määrittelee kulloinkin vuorossa oleva päivystävä lääkäri.

Tarvitset sitten itsellesi tai läheisellesi apua, niin soita rohkeasti 050 358 7150! Räätälöidään yhdessä juuri Sinun tarpeisiisi sopiva katkohoito kotona tai Heinolan Valolinnassa.

Sähköpostitse olemme tavoitettavissa: homedetoxkatkaisu(at)gmail.com.

Yöpäivystyksemme klo 21-08 palvelee numerossa 050 338 0010.

piia

Pia Tuomaila

Perushoitaja, päihdehoitaja, muistikoordinaattori

Pia on aloittanut hoitotyön vuonna 1991 ja hän on työskennellyt päihdehoidon parissa vuodesta 2009. Tehnyt töitä myös muistikoordinaattorina. Motivoiva näkemys: ”Ihmisellä on oikeus saada tukea ja apua matalalla kynnyksellä ja hienotunteisesti.” p. 050 358 7150

Anvi Veirto

Sairaanhoitaja

Anvi on työskennellyt alusta asti Homedetoxin palveluksessa sairaanhoitajana. Anvi on usein mukana kotona tapahtuvalla katkojaksolla. p. 040 575 8928.

Johtava lääkäri

Yli vuosikymmenen kokemus päihdepotilaiden hoidosta julkisen terveydenhuollon puolella, jossa työskentelee edelleen. Motivoiva näkemys: ”Voin huoletta ottaa konsultoivan roolin etäämmältä, kun luottamus muun tiimin ammattitaitoon on 100 prosenttia.”

Essi Tetri

assistentti

Korvaamaton käytännön apu HomeDetoxin tiimissä. Motivoiva näkemys: "Inhimillisyys on ihmisten välisessä kohtaamisessa tärkeintä. Apua tarjotaan ihmiseltä ihmiselle. Yksin ei tarvitse pärjätä."

Irja Laaksonen

Erikoislääkäri

Maria Salmi

Potilasasiamies

Joonas Joensuu

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Mika Karppinen

Sairaanhoitaja, Ryhmäanalyytikko, Psykoterapeutti

Mika on tehnyt terapiatyötä seuraavien asiakasryhmien kanssa: yksilöterapia (psykodynaaminen orientaatio), ryhmäterapia, päihdeterapia, pariterapia ja perheterapia.