Kotikatko

HomeDetoxin tarjoama kotikatko on 3:n tai 5:n vuorokauden mittainen asiakkaan kotona toteutettava alkoholinvieroitusoireiden hoitojakso. Hoito toteutetaan aina päivystävän lääkärin konsultaation pohjalta. Arviointikäynnillä kartoitamme asiakkaan kokonaistilanteen ja varmistamme, ettei vointi vaadi jatkuvaa lääketieteellistä hoitoa. Tarvittaessa ohjaamme asiakkaan tarpeenmukaiseen hoitoon.

Asiakkaan on oltava itse suostuvainen kotikatkoon. Mitä parempi motivaatio, sitä parempia tuloksia voidaan odottaa. Kun asiakkaan katsotaan hyötyvän kotikatkosta, hoito voidaan aloittaa.


Ennen hoitojakson aloittamista

Päivystävä lääkärimme määrittää toimenpiteet sekä katkon keston – joko 3 tai 5 vuorokautta. Saavumme asiakkaan luokse ja tuomme mukanamme katkaisuhoidon hintaan sisältyvät lääkkeet. Näin asiakkaan ei tarvitse itse lähteä apteekkiin. Lääkehoidon aloitus vaatii asiakkaan päihteettömyyttä. Asiakas puhallutetaan aina ennen lääkehoidon aloittamista.

Hoidon aikana tarkkaillaan asiakkaan yleisvointia sekä huolehditaan ravitsemuksesta (välipala/lounas), hygieniasta ja levosta. Kotikäynnillä voidaan toteuttaa myös pienimuotoisia ensihoitotoimenpiteitä. Kotikäynnin kesto määräytyy asiakkaan tarpeen mukaan.


Ihmiseltä ihmiselle

Päihdeongelmien takana on usein psyykkisiä ongelmia. Tarjoamme kotikatkon aikana myös keskustelumahdollisuutta päihdehoitajan kanssa. Vaikka varsinainen kuntoutuminen kohti päihteetöntä elämää käynnistyykin kotikatkon jälkeen, on psyykkisellä tuella suuri merkitys jo ensihetkistä lähtien.

Päihdeongelma ei koskaan ole vain yksilön ongelma, siksi haluamme kotikatkon aikana huomioida myös asiakkaan läheiset. Pidämme heidät ajan tasalla ja olemme tarvittaessa omaisten tukena. Tarjoamme myös päihdehoitajan tukikäyntejä kotiin.

 

Hinnat

Kotikatko 3 vrk 1300 euroa
Kotikatko 5 vrk 1500 euroa
Päihdehoitajan tukikäynti 60 min 75 €

Lisätietoja hinnoista täältä.

Tarvitset sitten itsellesi tai läheisellesi apua, niin soita rohkeasti! Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme palveluistamme enemmän.


Ota yhteyttä! 050 358 7150 tai homedetoxkatkaisu(at)gmail.com.

Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse arkisin 19-21 välillä.